Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Skriv hvad du søger efter:

Seneste nyt i din indbakke

Vi udsender med mellemrum nyheder om produkter og services. Hvis du gir' din mailadresse holder vi dig opdateret med gode tilbud og nye værktøj- og kemiprodukter.

Modtag vores nyhedsbrev

 

Carhartt Arbejdstøj

Carhartt arbejdstøj fra Innos Tools

Siden 1889 har Carhartt fremstillet kvalitets arbejdstøj kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og den unikke stil. Du kan mærke det på stoffet og se det i det færdige produkt.
Carhartt tilbyder nu en komplet produktlinje til både varmt og koldt vejr, som inkluderer jeans og arbejdsbukser, skjorter, sweatshirts, hættetrøjer, shorts, T-shirts, kasketter, huer og andet tilbehør.

Når Innos Tools vælger at forhandle Carhartt arbejdstøj, er det først og fremmest fordi de produkter de laver ligger helt i tråd med de værktøj- og kemiprodukter vi præsenterer for vores kunder.

Både i præsentationen og efterfølgende tilbagemeldinger kan vi mærke at arbejdstøjet skaber værdi og arbejdsglæde for vores kunder.
I et arbejdsmarked hvor der er rift om medarbejderne og fokus på produktivitet, er moderne, funktionel og komfortabel arbejdsbeklædning og dermed øget medarbejdertilfreds en nøglefaktor.

Besøg webshoppen

Eller kontakt Stephanie Søndergaard på ss@innos.dk
eller 28 800 613 for yderligere information.

Vi flytter prøverummet ud til dig!

Den tid du eller dine medarbejdere bruger i butikken for at finde det rigtige arbejdstøj, kan ikke faktureres.
Derfor har vi – som vi gør med værktøjet og kemi- produkterne – valgt at præsentere vores arbejdstøjs fra Carhartt ude hos dig.

Vi har et bredt udvalg af produkter – her iblandt en komplet bukselinje – med ud til dig. På den måde kan du stadig se, føle og prøve tøjet, inden du beslutter dig.

Vi noterer størrelser på firmaadressen eller byggepladsen, hvorefter varerne bliver sendt til dig.
Når vi møder dig hvor du er, kan du have fuldstændig fokus på at træffe de rigtige valg, og bliver ikke forstyrret, i løbet af den halve time det tager at have besøg af os.

28 800 613

Eller kontakt Stephanie Søndergaard på ss@innos.dk
eller 28 800 613 for yderligere information.

Broderi på dit arbejdstøj

I Danmark har vi tradition for at gå i arbejdstøj med personligt præg. Det handler om at være stolt af det arbejde du gør hver eneste dag og den virksomhed du repræsenter.

Vi har valgt at tilbyde broderi til påsyning på jakker, T-shirts, skjorter, bukser og hvad du ellers måtte finde i vores webshop. Broderi holder langt bedre, og matcher arbejdstøjets kvalitet langt bedre end trykte logoer.

Det eneste du skal gøre at tilføje ”Broderi” i bemærkninger feltet, når du bestiller fra shoppen eller møder konsulenterne.

Se eksempler

GRATIS BRODERI HELE 2017

Sponsor for Team Rynkeby

Innos Tools er sponsor for Team Rynkeby.

Team Rynkeby har udviklet sig til at være et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.
Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. Faktisk var deltagerne på historiens allerførste Team Rynkeby-hold så gode til at skaffe sponsorater, at der var 38.000 DKK i overskud, da holdet returnerede til Danmark en god uge senere.

Pengene donerede Team Rynkeby til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital, og en tradition var født.

1.700 cykelryttere fra seks lande

I dag består Team Rynkeby af 1.700 motionscykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 44 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island.
Deltagerne er udvalgt blandt tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskemaet på Team Rynkebys website.

Pengene går ubeskåret til børn med kræft
I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kræft og deres familier.

Rynkeby Foods A/S dækker alle projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler i hvert land, kan gå ubeskåret til den lokale børnecancerorganisation i det pågældende land.

I Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden.

Historien om Carhartt

Siden 1889 har Carhartt fremstillet kvalitets arbejdstøj kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og den unikke stil.

Du kan mærke det på stoffet og se det i det færdige produkt.
Carhartt tilbyder nu en komplet produktlinje til både varmt og koldt vejr, som inkluderer jeans og arbejdsbukser, skjorter, sweatshirts, hættetrøjer, shorts, T-shirts, kasketter, huer og andet tilbehør.

En række funktioner som første klasses materialer, robust konstruktion og behagelig pasform er blot nogle af kendetegnene ved Carhartt arbejdsbeklædning. Vi klæder dig på til de hårdeste betingelser. Et perfekt valg til dem, der arbejder og bruger tøjet udendørs. Carhartt er stolt af at yde denne service til en lang række arbejdere i mange forskellige industrier.

Carhartt blev etableret i 1889 og har altid været en familieejet virksomhed. Carhartt drives af over 4000 ansatte dedikeret til den store opgave det er at levere Best-In-Class arbejdstøj til den krævende og aktive arbejder.
Ligesom Hamilton Carhartt gjorde for fire generationer siden, vil Carhartt fortsætte med at fremstille det mest robuste og holdbare tøj for de kommende generationer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Læs mere