Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Skriv hvad du søger efter:

Seneste nyt i din indbakke

Vi udsender med mellemrum nyheder om produkter og services. Hvis du gir' din mailadresse holder vi dig opdateret med gode tilbud og nye værktøj- og kemiprodukter.

Modtag vores nyhedsbrev

 

Ledige stillinger

Salgskonsulenter til rullende showroom

Vi søger en top-engageret salgskonsulent / sælger til beskyttet distrikt i Sydsjælland til salg af værktøjs- og kemiprodukter. Fra kontoret i Vejen sørger vi for booking af dine kundemøder, så du kan koncentrere dig om salget ude hos kunderne.

Du kan dit salgshåndværk

For at få succes i jobbet som salgskonsulent hos os, mestrer du det gode købmandskab. Du ved hvordan du skaber begejstring for produkterne samtidig med at du forstår at lukke handlen, på en måde der tjener alle parter bedst. Du fremtræder professionel og ordentlig i alt hvad du gør, og ved hvordan du kommer fra præsentation af produkter til ordre på blokken.

Viden om værktøj er selvsagt en fordel. Men dokumenteret erfaring med salg vejer langt tungere. Produktkendskabet opbygges fra dag ét, hvor du gennem salgstræning og samkørsel får et indgående kendskab til produkter og salgsargumenter. På den måde får du de bedste forudsætninger for at kunne demonstrere og sælge produkterne i det daglige. Hvis du i starten kommer til kort ude hos kunden, vil du kunne trække på kontoret og dine kolleger.

Du kan se frem til...

Som salgskonsulent hos os får du en afvekslende arbejdsdag på landevejen, der består af planlagte kundebesøg suppleret med de canvasbesøg du selv er opmærksom på at opdrive. Aftalerne er fordelt på mange forskellige brancher, og omfatter bl.a. autoværksteder, tømrermestre, murere, landbrug mv. Du har produkterne med i bilen, og får lejlighed til at demonstrere produkterne sammen med kunden.
Du får garantiløn suppleret med provision/bonus, og får desuden bil, telefon, tablet og andre salgsredskaber stillet rådighed.

Først med innovative produkter

Innos er en forkortelse af ”Innovative Solutions”. Det er navn der forpligter. Derfor udvikler vi løbende produkter i tæt samarbejde med producenterne, der skiller sig ud. Som salgskonsulent vil du opleve, at kunden føler sig bekræftet i, at vi er først med de nye ting, så snart du har præsenteret det første produkt.

Vi skriver ”VI” med stort

Du bliver en del af et stærkt team, der vil at vi lykkedes med det vi laver. Du vil opleve at dine kolleger – såvel på kontoret som ”i marken” – går til opgaven med flid og begejstring. Vi hjælper hinanden med at skabe gode oplevelser for kunden. Derfor stiller vi også store krav til åbenhed og ærlighed, og lægger stor vægt på, at vi kan sige tingene lige ud af posen.

Søg jobbet

Vi vil meget gerne fortælle mere om jobbet.
Kontakt direktør Jan Søndergaard på tlf. 26 807 807 eller js@innos.dk og hør mere.

Ellers må du til tasterne og fortælle os hvorfor vi skal vælge dig som kandidat.

Send din ansøgning til ansogning@innos.dk
Vi behandler ansøgningerne løbende.

Husk at skrive distrikt 9 i emnefeltet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Læs mere