WORKWEAR ON WHEELS DET RULLENDE PRØVERUM

Spar tiden i butikken: Når du handler arbejdstøj og fodtøj hos det rullende prøverum fra Innos Tools.

Med vores arbejdstøjskoncept Workwear on Wheels kommer prøverummet til dig. Vores innovative koncept sikrer dig den bedste arbejdsbeklædning, på den mest enkle og praktiske måde.

Det kræver professionel vejledning at vælge det rigtige arbejdstøj. Vores kompetente arbejdstøjskonsulenter har mange års erfaring, og kan rådgive om arbejdstøj til alle brancher. De kender alle arbejdstøjets funktioner og detaljer, og hjælper dig med at vælge de rigtige modeller og størrelser. Du kan nemt og hurtigt prøve tøjet med det samme. Bilen er indrettet som et kombineret showroom og prøverum.

Spar tid – spar penge. Gennem Workwear on Wheels får du fordelene ved en fysisk butik, uden at du og dine ansatte behøver at brug tid på at tage derhen, vente på at en ekspedient har tid mm.

STORT UDVALG AF CARHARTT ARBEJDSTØJ, PROFILTØJ OG HI-VIZ

Vi har arbejdstøj til alle brancher. I vores rullende prøverum finder du mærker, der er kendt for deres kvalitet og slidstyrke. Arbejdstøj er i dag ikke kun et spørgsmål om praktik. Vores arbejdstøjskonsulenter har altid de nyeste styles med i bilerne. Hos os får I ikke blot funktionelt arbejdstøj, men også moderne og smart tøj, der medvirker positivt til virksomhedens image.

Arbejdstøjet fra Carhartt er kendt for sin gode pasform, høje kvalitet og for at være komfortabelt at have på hele dagen. Samtidig er Carhartt en af de arbejdstøjsproducenter, der har stort fokus på at skabe designs, der kan bruges bredt. Derfor bruges Carhartt arbejdstøj også af folk, der ikke er professionelle håndværker, men som blot sætte pris på funktionelt, holdbart og moderne tøj.

Som et vigtigt supplement til vores arbejdstøj har vi også et bredt udvalg af profiltøj. Inden for profiltøj tilbyder vi skjorter, bukser, veste, jakker og meget mere. Vi har mange forskellige farver, modeller, pasforme, og helt sikkert også det helt rigtige til dig. Ligesom med vores arbejdstøj kan vi brodere logo på profiltøjet. F.eks. vælger mange af vores kunder at få logo på skjorteflippen eller brystet. Et klassisk look til fx sælgere, kontormedarbejdere og andet frontpersonale.

I Workwear on Wheels bilerne finder du også et udvalg af Hi-Viz arbejdstøj i høj kvalitet og med optimal bevægelighed. Vores Hi-Viz beklædning opfylder alle krav til sikkerhed på udsatte arbejdspladser, både klasse 1, 2 eller 3 arbejdstøj (norm EN 20471).

Arbejdstøjet og prøverummet kommer til dig

82% AF ARBEJDSTØJET BRODERES

Broderet branding: Logo på arbejdstøjet er en obligatorisk del af virksomhedens synlighed.

Som overskriften også afslører, tilvælger langt størstedelen af vores kunder brodering på deres arbejdstøj.

Kvalitet fortjener kvalitet. Når du investerer i kvalitets arbejdstøj fra Innos, fortjener det også en kvalitetsbrodering frem for et akryltryk. Ved at vælge broderet logo på arbejdstøjet vil du opleve at dit logo holder markant længere og former sig efter dine bevægelser. Derved opnår du optimal komfort, samtidig med at dit logo forbliver pænt og synligt i hele tøjets levetid.

FODTØJ MED OG UDEN SIKKERHED TIL PROFESSIONELLE HÅNDVÆRKERE

Vores arbejdstøjskonsulenter har alt, der skal til for at klæde dig på fra top til tå. Herunder også et bredt udvalg af arbejdsfodtøj fra en række anerkendte mærker. Blandt andet Reebok, Steel Blue, og Carhartt.

Vores sikkerhedsfodtøj fra australske Steel Blue er kendt for legendarisk komfort. Mere end én million håndværkere er hver dag iført Steel Blue sikkerhedssko og -støvler. Vi står 100% inde for komforten og tilbyder 30 dages fuld komfortgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med dine sko eller støvler fra Steel Blue får du, indenfor 30 dage efter modtagelse, pengene tilbage uden diskussion.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.