Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Skriv hvad du søger efter:
Velkommen til Innos Tools!
Tilmeld nyhedsbrev

Seneste nyt i din indbakke

Vi udsender med mellemrum nyheder om produkter og services. Hvis du gir' din mailadresse holder vi dig opdateret med gode tilbud og nye værktøj- og kemiprodukter.

Modtag vores nyhedsbrev

 

CHANNELLOCK

Made in the USA

Channellock er synonym med kvalitet og innovation, med aner helt tilbage fra 1886. I virksomhedens DNA finder vi en pionerånd, der bygger på dedikerede medarbejdere, som udfører solidt håndværk den dag i dag.

Channellocks gennembrud på markedet for håndværktøj kom med opfindelsen af den justerbare tang i 1933. Designet blev patenteret i 1949, og de nuværende produkter er varianter af det oprindelig design.
I dag taler man, som håndværker, ikke om at tage vandpumpetangen – man beder kollegaen om at få Channellock’en. Brandingen er altså på højde med tyske Tempo eller amerikanske LocTite.

Alle produkter udvikles og produceres i USA, og Innos Tools importerer produkterne direkte fra virksomheden i Meadville, Pennsylvania. Firmaet beskæftiger mere end 350 medarbejdere og ledes af 5. generation af DeArment familien.

Channellock tang

Lækkert værktøj med fælles features

Channellock tænger er produceret af kvalitetsstål med højt kulstofindhold, hvilket gør at tænder og det unikke ”tongue & grove” design bare holder.
Tængerne er forsynet med en rustbeskyttende coating, der sikrer at værktøjet føles lækkert og virker optimalt i mange år.
Alle tænger er forsynet med PermaLock® systemet, hvor bolt og møtrik er erstattet med en nitte, der holder i tangens levetid.
Behagelige gummigreb er med til at sikre høj komfort hele arbejdsdagen.

Derfor skal du vælge Channellock

Fremragende kvalitet og en stærk historie siden 1886

Som professionel håndværker skal du kunne regne med dit værktøj. Tængerne fra Channellock matcher de høje krav til kvalitet og innovation som Innos Tools stiller til alt det værktøj vi fører. Her på siden kan du se mere om produkterne, og forespørge på prisen. Husk at vi har alle produkterne med i bilerne, så du kan prøve dem inden du køber.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Læs mere