– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Mikkel er vild med Workwear on Wheels

Arbejdstøj på arbejdspladsen – Det er altså nemt!

 
 

Mikkel Pedersen er indehaver og stifter af MacMenu i Kolding. MacMenu har siden midten af 2019 købt arbejdstøj hos Innos Tools gennem vores arbejdstøjskoncept Workwear on Wheels.

Jeg synes det er mega fedt!”: svarede Mikkel, da vi spurgte om hvad han synes om selve konceptet, og han fortsætter: ”Det er nemt, og kræver ikke at vi skal forlade butikken. Vi behøver ikke planlægge efter det, fordi vi kan få besøg når det passer os.” konstaterer han.

Hos MacMenu sælger de Apple produkter, og Mikkel sammenligner kvaliteten på vores arbejdstøj, med de produkter han sælger i sin butik: 

”Når man sælger lækkerier, så er det jo nemt.” griner han, og fortsætter: ”Når man køber produkter af en høj kvalitet, så ved man hvad man får, og man ved at det holder.

På den første ordre tilbage i sensommeren 2019 fik alle medarbejdere hos MacMenu også brodering på tøjet. Mikkel fortæller, at broderingen efter 1,5 år stadig er rigtig pæn, og at de i fremtiden også vil benytte sig af muligheden for at få brodering på tøjet.

Vi takker Mikkel for det gode samarbejde og den fine udtalelse.

Vil du vide mere?

Du kan finde mere information om vores arbejdstøjskoncept her >>, hvor du kan læse om vores forskellige løsninger inden for arbejdstøj og fodtøj med professionel brodering af eget firmalogo.

Du kan også booke et besøg af vores arbejdstøjskonsulent her >>. Vi kommer til dig der hvor du er, så du selv kan se og prøve tøjet, og få en bedre fornemmelse for kvaliteterne og mulighederne. 

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.