Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
Professionel raadgivning

Professionel rådgivning hvor du er

Valget af det rigtige arbejdstøj kræver professionel rådgivning. Det handler om at finde præcis det tøj, der dækker dine behov. Vi aftaler tid og sted, og præsenterer vores kollelektion hvor du ønsker det. I det rullende prøverum kan du prøve arbejdstøjet, og finde præcis den model og størrelse der passer dig.

Hvis du har flere ansatte, besøger vi dem gerne på nærmere aftalte tidspunkter og steder. På den måde sikrer vi, at dine ansatte får de størrelser der passer dem, hvilket sparer tid og unødige svinkeærinder.

Når du har flere ansatte, kan det være en udfordring at styre hvad den enkelte medarbejder køber. Når du køber arbejdstøj hos Innos Tools, hjælper vi dig med at holde styr på størrelser og på hvad der købes ind til hver enkelt medarbejder.

Hele vores produktsortiment ligger i vores webshop. Shoppen er primært tænkt som et værktøj til genbestilling, når du har haft besøg af det rullende prøverum. Så kender du størrelserne og hvilke modeller der passer dig bedst.

Besøg webshoppen

Fedt arbejdstøj øger medarbejdertilfredsheden

I et arbejdsmarked, hvor det kan være svært at tiltrække og fastholde medarbejderne, er komfortabelt og funktionelt arbejdstøj en vigtig brik. Ved at vælge Carhartt arbejdstøj, viser du dine medarbejdere, at deres indsats betyder noget for dig. Med grejet i orden og komforten i top vil det rygtes, at du som leder sætter pris på dine medarbejdere.

Ring eller bliv ringet op

Ring 28 800 614 eller skriv dit navn og telefonnummer, og lad Stephanie give dig et kald.

[contact-form-7 id=”47102″ html_class=”cf7_custom_style_1″ title=”Book Workwear on Wheels”]