– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Svend anbefaler Innos Multikonstruktionslim

SÅ sidder det fast – 26 kg. pr. cm2

Innos Lim- fuge- og tætningsmasse, Philipsens Stenhuggeri anbefaler

 

Svend Pedersen fra Philipsens Stenhuggeri bruger Innos Multikonstruktionslim til at sætte gravsten fast på deres sokkel.

På tværs af brancher kender man problemstillingen: Limen hæfter ikke ordentligt på grund af ujævne overflader. Dette gælder blandt andet lim til fiksering af sten. Limen er ikke stærk nok, så emnerne vil med tiden gå fra hinanden. Eller man skal vente på at limen tørrer … Udfordringer er der nok af.

For stenhugger Svend Pedersen, Stenhuggeriet Philipsen’s Eftf., blev behovet for en ordentlig lim til fiksering af sten pludselig stort i 2017. Arbejdstilsynet kom med et påbud om, at ansatte ikke må udføre arbejde i nærheden af løse sten. Derfor skal alle sten nu fastgøres til deres sokler. Derfor har Svend været på udkig efter den bedste lim til jobbet:

Vi har prøvet forskellige andre typer lim heriblandt 2-komponent lim. Problemet med det produkt er at limen hærder i tuden. Derfor har vi været nødt til at skifte tuden.
Vi har også prøvet lim, der opblandes med vand, men det løber ned ad emnet, og så skal vi rense af bagefter, hvilket giver en ekstra arbejdsgang.
Han tilføjer: ”Efter at vi har skiftet til Innos Multikonstruktionslim må vi sige at vi har fundet et produkt, der bare virker!

Nem at påføre og hærder hurtigt – to egenskaber der gør forskellen for Svend

Det handler om at fiksere stenene hurtigt, så der ikke bruges for meget tid på opgaven, og effektivt, så man ikke skal gøre det om igen.
Innos Multikonstruktionslim er oprindeligt udviklet til montagearbejde i gulve og vægge, reparation af tagrender og inventar, afslutninger ved skotrender og til marinebranchen, da limen virker under vand. Svend har dog oplevet, at den også løser opgaven af fiksering af monumenter til perfektion:

Det vi limer har en ujævn overflade, hvilket stiller store krav til limen. Vi kan se at limen forbliver fleksibel, hvilket er en klar fordel med skiftende temperaturer og vejrforhold.
Det er vigtigt at man vasker stenene af før brug, så overfladen er ren. Det gør dog ikke noget, for limen kan nemt benyttes på en våd overfalde, det har vi gjort masser af gange.

Binder og limer på 98% af alle materialer

Svends erfaringer viser at produktet har anvendelsesmuligheder, vi som udviklere og virksomhed bag ikke havde tænkt over, da vi først lancerede produktet. Siden er det vores erfaring at man på tværs af mange brancher kan få glæde af Multi konstruktionslimen. Og Svend limer mange sten, derfor er han en flittig aftager af Innos Multi konstruktionslim:

Vi har brugt det i over et år nu, og har limet mere end 3.000 monumenter sammen.”

Grunden til at Svend bliver ved med at bestille Innos konstruktionslim er også klar. Limen er super stærk med omgående klæbekraft. Den forbliver elastisk og er derfor modstandsdygtig overfor vibrationer og chokpåvirkning, samtidig med at den tåler temperaturer ned til -30°C. For Svend er det især holdbarheden der er essentiel:

Det er vigtigt at det er et holdbart produkt vi bruger, så emnerne ikke slipper igen over tid. Vi har før prøvet at skulle skille en ad, og der havde vi nær aldrig fået den skilt ad igen. Brudstyrken er meget høj.” (Red.: 26 kg pr. cm2)

Svend afslutter med et tydeligt budskab:

”Vi kan helt klart anbefale Innos Multikonstruktionslim.”

Tak til Svend og Stenhuggeriet Philipsens Eftf for den fine anbefaling. Det glæder os at I har så stor gavn af produktet.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.