Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Skriv hvad du søger efter:

Seneste nyt i din indbakke

Vi udsender med mellemrum nyheder om produkter og services. Hvis du gir' din mailadresse holder vi dig opdateret med gode tilbud og nye værktøj- og kemiprodukter.

Modtag vores nyhedsbrev

Det rullende prøverum

’Workwear on Wheels’ er et samlet koncept, hvor vi tilbyder professionel rådgivning omkring Carhartt arbejdstøj i et kombineret showroom og prøverum. Du sparer tiden i butikken, når vi møder dig og dine medarbejdere hvor I er.

Vores kompetente salgskonsulent sørger for, at du og dine medarbejdere får det rigtige arbejdstøj i de rigtige størrelser – og så er tøjet ikke dyrere end andre steder. Når I er blevet enige om modeller og har fundet de rigtige størrelser, sender vi arbejdstøjet direkte til dig.

Ring 28 800 614 eller skriv dit navn og telefonnummer, og lad Stephanie give dig et kald.

Vejledning arbejdstøj Carhartt
Tilbehør Carhartt

Professionel rådgivning hvor du er

Valget af det rigtige arbejdstøj kræver professionel rådgivning. Vores kompetente salgskonsulent er inde i alle detaljer om arbejdstøjet, og rådgiver dig om modeller og funktioner. På den måde sikrer vi at du får noget arbejdstøj du er glad for – og helst ikke vil skille dig af med igen.

Læs mere
arbejdstoejet-og-proeverummet-paa-hjul

Arbejdstøjet og prøverummet kommer til dig

Valget af det rigtige arbejdstøj kræver professionel rådgivning. Vores kompetente salgskonsulent er inde i alle detaljer om arbejdstøjet, og rådgiver dig om modeller og funktioner. På den måde sikrer vi at du får noget arbejdstøj du er glad for – og helst ikke vil skille dig af med igen.

Vejledning Carhartt Workwear

Brug din tid optimalt

I en hektisk hverdag gælder det om at bruge tiden optimalt, på opgaver der er profitable for virksomheden. Samtidig ønsker de fleste at deres arbejdstøj er komfortabelt, ser godt ud og har en lang holdbarhed. Med ’Workwear on Wheels’ sparer du turen til butikken, og kan bruge tiden på opgaver, der kan faktureres. Når du ønsker at genbestille arbejdstøjet, kan du med fordel bruge vores webshop.

Broderet branding

GRATIS navn og logo på arbejdstøjet hele 2017

Logo på arbejdstøj er en obligatorisk del af enhver virksomheds synlighed. Når du går i Carhartt arbejdstøj, vil du opleve en langt længere levetid, og tøjet former sig efter dig og dine arbejdsopgaver. Derfor har vi valgt at brodere logoer på tøjet fremfor akryltryk. Broderingen holder længere og former sig efter dine bevægelser. Dermed opnår den optimale komfort samtidig med at virksomhedens navn er synligt og pænt i hele tøjets levetid.

Derfor Carhartt Workwear

Fremragende kvalitet og en stærk historie siden 1889

Med introduktionen af ’Workwear on Wheels’ bygger vi videre på de stærke relationer vi har etableret med professionelle håndværkere igennem årene. Vi er kendt for kunne demonstrere og sælge kvalitetsværktøj direkte hos kunder i hele landet. Med indgående viden om dagens krav til kvalitet og innovation var Carhartt Workwear det oplagte valg for os. Vi føler at producenten leverer en vare af virkelig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Materialevalget og udformningen af arbejdstøjet er blandt det bedste på markedet. Desuden – og på ingen måde uvæsentligt – er der forbundet et hav af historie til mærket. Se blot videoen her over!

Hent aktuelt katalog

Se online katalog