– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Arbejdstøjet og prøverummet kommer til dig

VI KOMMER TIL DIG - OG SPARER DIN TID!

Med vores arbejdstøjskoncept, Workwear on Wheels, kommer prøverummet til dig. Vores innovative koncept sikrer dig den bedste arbejdsbeklædning på den mest enkle og praktiske måde.

Det kræver professionel vejledning at vælge det rigtige arbejdstøj. Vores kompetente arbejdstøjskonsulenter har mange års erfaring, og de kan rådgive om arbejdstøj til alle brancher. De kender alle arbejdstøjets funktioner og detaljer, og de hjælper dig med at vælge de rigtige modeller og størrelser. Du kan nemt og hurtigt prøve tøjet med det samme. Bilen er indrettet som et kombineret showroom og prøverum.

Spar tid – spar penge. Gennem Workwear on Wheels får du fordelene ved en fysisk butik, uden at du og dine ansatte behøver at bruge tid på at tage derhen, vente på vejledning fra en ekspedient m.m.

carharrt logo innos tools

Arbejdstøjet fra Carhartt er kendt for sin gode pasform, høje kvalitet og dagslange komfort. Samtidig er Carhartt en af de arbejdstøjsproducenter, der har stort fokus på at skabe designs, der kan bruges bredt. Derfor bruges Carhartt arbejdstøj også af folk, der ikke er professionelle håndværkere, men blot sætter pris på funktionelt, holdbart og moderne tøj.

snickers-logo

Snickers er har været yderst vellykket i udvikling af arbejdstøj – for ikke at sige helt perfekt. De har helt enkelt løst et problem og fundet den bedste balance mellem funktion, ergonomi, sikkerhed, pasform, størrelse, materiale, design og bæredygtighed. Kvalitet er den bedste investering, når det gælder din tegnebog og miljøet.

Solid_gear_logo1

Med Solid Gear dækker vi behovet for fodbeskyttelse i forskellige arbejdsmiljøer – indendørs og udendørs, i kulde eller ekstrem varme, hård eller blød underlag. Solid Gear er overbevist om, at der altid findes en bedre måde at gøre tingene på, og de arbejder kontinuerligt på at udvikle det perfekte sikkerhedsfodtøj.

lyngsoe-rainwear

Lyngsøe Rainwear har siden 1999 arbejdet med vind-, vandtæt og åndbart tøj. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af produkter, der har løsninger til både erhverv og den private bruger. Deres produkter med høj synlighed er alle testet til standarden EN ISO 20471 for at give dig det bedste produkt for at sikre din sikkerhed.

proactive-logo

ProActive kombinerer innovativ funktionalitet og ydelsesdygtige funktionsfibre, så de opfylder dine krav til professionelt brug. Deres tøj er designet til intensiv brug, så selv efter hårdt arbejde og vask efter vask bevarer tøjet sin facon og pasform. Til dig, der ønsker de bedste løsninger, når du skal præstere aktivt på arbejde og i fritiden. 

viking rubber logo sort innos tools

Viking Rubber udvikler, producerer og leverer sikkerhed, komfort og kvalitet i form af arbejdstøj til mange brancher. I starten var målgruppen fiskere, i dag bruges Viking Rubber arbejdstøj af havne, lufthavne, industri virksomheder, samt bygge og anlæg og dækker dermed en masse håndværks-virksomheder.

Spar tid og gør det nemt for dig selv når du handler arbejdstøj og fodtøj hos det rullende prøverum fra Innos Tools.

Vi har arbejdstøj til alle brancher. I vores rullende prøverum finder du mærker, der er kendt for deres kvalitet og slidstyrke. Arbejdstøj er i dag ikke kun et spørgsmål om praktik. Vores arbejdstøjskonsulenter har altid de nyeste styles med i bilerne. Hos os får I ikke blot funktionelt arbejdstøj, men også moderne og smart tøj, der medvirker positivt til virksomhedens image.

FÅ BRODERET LOGO PÅ ARBEJDSTØJET

Printet logo arbejdstøjet er no-go når vi har med professionelle håndværkere, for med slid og mange vaske ryger det hurtigt af igen.
– Få derimod broderet dit eget logo på arbejdstøjet som holder til slid og vask og arbejdstøjet holder meget længere! 

Som et vigtigt supplement til vores arbejdstøj har vi også et bredt udvalg af profiltøj. Inden for profiltøj tilbyder vi skjorter, bukser, veste, jakker og meget mere. Vi har mange forskellige farver, modeller, pasforme, og vi har helt sikkert også det helt rigtige til dig. Som tilfældet er med vores arbejdstøj, kan vi også brodere logo på profiltøjet. Mange af vores kunder vælger fx at få broderet deres logo på skjorteflippen eller brystet. Et klassisk look til fx sælgere, kontormedarbejdere og andet frontpersonale.

STORT UDVALG AF HI-VIZ ARBEJDSTØJ!

I Workwear on Wheels-bilerne finder du også et udvalg af Hi-Viz arbejdstøj af høj kvalitet og med optimal bevægelighed. Vores Hi-Viz beklædning opfylder alle krav til sikkerhed på udsatte arbejdspladser, både klasse 1, 2 og 3 arbejdstøj (norm EN 20471).

Få besøg af tøjbilen

82 % AF ARBEJDSTØJET BRODERES

Broderet branding: Logo på arbejdstøjet er en obligatorisk del af virksomhedens synlighed.

Som overskriften også afslører, tilvælger langt størstedelen af vores kunder brodering på deres arbejdstøj.

Kvalitet fortjener kvalitet. Når du investerer i kvalitetsarbejdstøj fra Innos, fortjener det også en kvalitetsbrodering frem for et akryltryk. Med et broderet logo på dit arbejdstøj vil du opleve, at dit logo holder markant længere og former sig efter dine bevægelser. Derved opnår du optimal komfort samtidig med, at dit logo forbliver pænt og synligt i hele tøjets levetid.

FODTØJ MED OG UDEN SIKKERHED TIL PROFESSIONELLE HÅNDVÆRKERE

Vores arbejdstøjskonsulenter har alt, hvad du skal bruge for at klæde dig på fra top til tå. Herunder også et bredt udvalg af arbejdsfodtøj fra en række anerkendte mærker. Bl.a. Solid Gear, Reebok, Steel Blue og Carhartt.

Vores sikkerhedsfodtøj fra australske Steel Blue er kendt for sin legendariske komfort. Mere end én million håndværkere er hver dag iført Steel Blue sikkerhedssko og -støvler. Vi står 100 % inde for komforten og tilbyder 30 dages fuld komfortgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med dine sko eller støvler fra Steel Blue, får du, indenfor 30 dage efter modtagelse, pengene tilbage uden diskussion.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.