– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Alkoholfri hånddesinfektion “En succeshistorie!”

Hænder ødelagt af sprit: For en af Ældrecenteret Broparkens medarbejdere var indkøb af Innos alkoholfri hånddesinfektion redningen.

Udtørrede hænder pga håndsprit - før brug af innos hånddesinfektion

Medarbejderens hænder var ødelagte efter længere tids intens brug af sprit, hvilket resulterede i en længere sygemelding.

Da hun kom tilbage på arbejdet efter sygemeldingen, var det, det samme om igen. Der er bare nogen som ikke tåler sprit.” Forklarer Jannie Nielsen fra Ældrecenteret Broparken, og fortsætter:Hun blev også testet af flere hudlæger, det var meget voldsomt.

Fik anbefalet Innos Hånddesinfektion

Broparken er et stort hus, så der kommer også eksterne behandlere. En fodterapeut, som var på besøg i huset, hørte om den ramte medarbejder, og anbefalede Jannie Nielsen at tage fat i Innos Tools, og prøve vores hånddesinfektion:

Den berørte medarbejder har brugt jeres (red. Innos) desinfektion i lidt over en uge nu, og det er lige før, at hendes hænder er blevet helt bløde igen. Det er en rigtig succeshistorie!”


Både medarbejderen og Jannie er glade og tilfredse med såvel hånddesinfektion som dispenser. Det er en ideel løsning, som er meget økonomisk: 

”Det fungerer rigtig godt, og rækker langt. De 5 liter vi har købt kommer til at række helt ind i næste år.” tilføjer Jannie Nielsen til sidst.

Innos Hånddesinfektion er registreret hos miljøstyrelsen og testet på både baktericidal- og virucidal effekt. Produktet er også testet og godkendt mod coronavirus.

Vil du vide mere om vores desinfektionsløsninger?

Vi har samlet information om såvel vores produkter til hånddesinfektion og vores overfladedesinfektionsprodukter på denne side >>
Her kan du også finde de enkelte produkter, og læse mere om dem.

Har du spørgsmål til vores desinfektionsprodukter, eller andre varer i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder kontakt oplysninger i menuen nederst på siden. 

 

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.