VÆRKTØJ FRA INNOS TOOLS
din garanti for den bedste løsning

Vores værktøjskoncept bygger på tre ben:

  1. Vi udvikler nyskabende produkter.
  2. Vi giver dig en kvalificeret vejledning omkring dem
  3. Vi leverer dem til dig direkte fra producenten.

Produktprogrammet hos Innos Tools er smalt fordi vi gør os umage. Vi vender og drejer hvert eneste produkt, for at kunne levere det, der giver bedst værdi for vores kunder, igennem hele produktets levetid.

Når vi besøger dig, har vi de fleste af vores varer med i bilen. På den måde kan du se og teste produkterne inden køb. Det giver dig en unik mulighed for at få en bedre forståelse for kvaliteten.

HØJ KVALITET - OG SAMTIDIGT BILLIGST I BRUG

Vores mål hos Innos Tools er ikke at være de billigste i indkøb, men derimod at være de billigste i brug.

Når man køber varerne så billigt som muligt, går man næsten altid på kompromis med kvaliteten. Derfor er der ofte dårlig økonomi i at vælge det billige alternativ. I længden bliver det dyrere, når man gang på gang må investere i et nyt erstatningsprodukt i stedet for at investere i et i ordentlig kvalitet fra starten af.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder varer, som giver den bedst mulige værdi på den lange bane.

Vores varer kan holde til at blive brugt. Det er varernes uovertrufne kvalitet, som giver vores kunder en god driftsøkonomi.

DIREKTE FRA PRODUCENT - PRODUKTER DU ALDRIG HAR SET FØR

Det er vigtigt for os at levere nyskabende produkter af høj kvalitet, men samtidig sikre konkurrencedygtige priser for vores kunder. Derfor leveres størstedelen af vores produkter fra producenten, og direkte ud til slutbrugeren.

Med andre ord: De fordyrende mellem led er sparet væk, og det kommer vores kunder til gode.

Vores direkte kontakt med udviklingsafdelingerne hos producenterne betyder samtidigt, at vi kan være først med nyheder. Vi kan løbende præsentere dig for produkter du ikke har set før: Værktøj som løser specielle opgaver på en ny måde, og som ofte sparer tid i dagligdagen.

INNOVATIVE PRODUKTER - VORES KUNDER ER VORES STØRSTE INSPIRATIONSKILDE

Vi skaber produkter, der gør hverdagen nemmere for vores kunder.

Vores mål er altid at have de bedste produkter, som kan løse opgaverne bedre og/eller hurtigere, således at arbejdsgange og processer forbedres.

Alle vores innovative løsninger tager udgangspunkt i vores kunders konkrete behov.

Hver dag møder vores konsulenter kunderne, og hører om de udfordringer de står over for i hverdagen. Derigennem får vi inspiration til hvordan vi kan skabe nyt innovativt værktøj, og hvordan vi bedst muligt videreudvikler på de varer, som vi allerede har i sortiment.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.