kemiprodukter til rengøring, vedligeholdelse og pleje

KEMI MED BRED ANVENDELIGHED

Kemiprodukter fra Innos er, ligesom alle vores andre produkter, innovative og af høj kvalitet. Vores kemiprodukter har en bred anvendelighed, samtidig med at priserne er konkurrencedygtige.

Alle vores kemiprodukter udvikles i tæt samarbejde med vores producent. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores kemiprodukter, så de fortsat giver vores kunder de bedste resultater.

Vi fører et bredt sortiment af kemi til rengøring, pleje og vedligehold af bygninger, maskiner, kørende materiel mm.

Her på hjemmesiden kan du læse nærmere om de enkelte kemiprodukter i vores sortiment.

Facaderens af algeangrebet væg med Innos 30 L. kemisprøjte og facaderensopløsning

HØJKONCENTRERET KEMI TIL PROFESSIONELLE

Med Innos kemiprodukter og udstyr til rengøring er det langt lettere at holde rent end at gøre rent. Det er et mantra vi har taget til os, og går målrettet efter at udvikle markedets bedste kemiprodukter, der letter hverdagen og løser opgaverne optimalt.

Vores kemiprodukter, med enkelte undtagelser, leveres i højkoncentreret form. Det betyder at produkterne skal blandes helt ned til 1% produkt og 99% vand.

Postevandet har du i hanen – så der er ingen grund til at bruge ressourcer på at transportere det ud til dig.

Vi mener at det giver mere værdi for vores kunder, at pladsen i dunken bruges på kemi frem for vand.
Derfor beder vi dig blot indregne blandingsforhold på produkterne, når du sammenligner vores kemiprodukter med lignende alternativer på markedet.

GODT FOR MILJØET OG DIN ØKONOMI

Den vigtigste økonomiske faktor ved brug af kemi er doseringen. Det rigtige udstyr sikrer optimal udnyttelse.

Sikring af den rigtige dosering er vigtig både for miljøet og for økonomien. Hos Innos Tools har vi flere forskellige løsninger, der hjælper dig med at sikre den korrekte dosering af kemien.

Vi fører alt fra simple syrefaste målebægere til enkle, men yderst effektive skumlanser med doseringsanlæg. Vores salgskonsulenter har næsten alle vores produkter med i bilerne. Det giver dig mulighed for at teste de forskellige løsninger af, og finde ud af hvad du har behov for, inden du køber. Vores konsulent hjælper, og guider dig, så i sammen finder frem til de rigtige produkter. På den måde får du en løsning der virker, uden at skyde over målet.

Alt vores kemiudstyr er professionelt, hvad enten det gælder høj- eller lavtryksprodukter. Det er din garanti for, at du får værktøjer og kemi der virker, og som du bliver glad for at bruge.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.