– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

kemiprodukter til rengøring, vedligeholdelse og pleje

KEMI MED BRED ANVENDELIGHED

Kemiprodukter fra Innos Tools er, ligesom alle vores andre produkter, innovative og af høj kvalitet. Vores kemiprodukter har en bred anvendelighed samtidig med, at priserne er konkurrencedygtige.

Alle vores kemiprodukter udvikles i tæt samarbejde med vores producent. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores kemiprodukter, så de fortsat giver vores kunder de bedste resultater.

Vi fører et bredt sortiment af kemi til rengøring, pleje og vedligehold af bygninger, maskiner, kørende materiel m.m.

Her på hjemmesiden kan du læse nærmere om de enkelte kemiprodukter i vores sortiment.

Facaderens af algeangrebet væg med Innos 30 L. kemisprøjte og facaderensopløsning

HØJKONCENTRERET KEMI TIL PROFESSIONELLE

Med Innos Tools’ kemiprodukter og udstyr til rengøring er det langt lettere at holde rent end at gøre rent. Det er et mantra, vi har taget til os, og vi går målrettet efter at udvikle markedets bedste kemiprodukter, der letter hverdagen og løser opgaverne optimalt.

Vores kemiprodukter, med enkelte undtagelser, leveres i højkoncentreret form. Det betyder, at produkterne skal blandes helt ned til 1 % produkt og 99 % vand.

Postevandet har du i hanen – så der er ingen grund til at bruge ressourcer på at transportere det ud til dig.

Vi mener, at det giver mere værdi for vores kunder, at pladsen i dunken bruges på kemi frem for vand. Derfor beder vi dig blot om at indregne blandingsforhold på produkterne, når du sammenligner vores kemiprodukter med lignende alternativer på markedet.

GODT FOR MILJØET OG DIN ØKONOMI

Den vigtigste økonomiske faktor ved brug af kemi er doseringen. Det rigtige udstyr sikrer optimal udnyttelse.

Sikring af den rigtige dosering er vigtig for både miljøet og økonomien. Hos Innos Tools har vi flere forskellige løsninger, der hjælper dig med at sikre den korrekte dosering af kemien.

Vi fører alt fra simple syrefaste målebægere til enkle, men yderst effektive skumlanser med doseringsanlæg. Vores salgskonsulenter har næsten alle vores produkter med i bilerne. Det giver dig mulighed for at teste de forskellige løsninger og finde ud af, hvad du har behov for, inden du køber. Vores konsulent hjælper og guider dig, så I sammen finder frem til de rigtige produkter. På den måde får du en løsning, der virker uden at skyde over målet.

Alt vores kemiudstyr er professionelt, hvad enten det gælder høj- eller lavtryksprodukter. Det er din garanti for, at du får værktøjer og kemi, der virker, og som du bliver glad for at bruge.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.