Om Innos tools

Hos Innos Tools udvikler og forhandler vi:

   >>    Værktøj som løser specielle opgaver på en ny måde, og som ofte sparer tid i dagligdagen.
   >>    Kemiprodukter udviklet til at give det mest effektive resultat.
   >>    Arbejdsbeklædning der både er funktionelt og smart.

Vores konsulenter besøger hver dag kunder i hele landet, og viser vores brede sortiment af hhv. værktøj og kemi, og arbejdstøj og fodtøj.
Når vi besøger dig, har vi de fleste af vores varer med i bilen. På den måde kan du se og teste produkterne inden køb.

Sammen med vores specialværktøj og innovative kemiprodukter fører vi en lang række gængse værktøjs- og forbrugsvarer. Her har vi fokus på at være skarpe på prisen, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du handler værktøj og kemi, mener vi du skal have haft lejlighed til at afprøve produktet inden du køber. Konsulenterne har et indgående kendskab til alle vore produkter, og kan indgå i en kvalificeret dialog med dig om, hvordan du får mest ud af det værktøj og arbejdstøj du køber hos os. Sammen med kontoret sikrer vi at du ender ud med præcis den pallette af værktøj og arbejdsbeklædning du har brug i din virksomhed.

En central del af vores koncept er vores team af mødebookere. Vi kontakter hver dag nye og eksisterende kunder forud for besøget for at sikre at vi ikke er i vejen – så simpelt kan det siges.

Vi vil rigtig gerne ud og præsentere vores produkter. Men har kunden travlt eller er beslutningstageren ikke i huset den dag konsulenten er i byen, er et besøg mere til ulejlighed end gavn. Derfor ringer vi og i forvejen.

Vil du gerne have besøg af en af vores arbejdstøjs- og eller værktøjskonsulenter? Udfyld formularen her, så ringer vi dig op.

Innos foam cleaner på lageret - levering direkte fra producent

Direkte fra producent

Som kunde får du mere for pengene, når du handler værktøj og kemi hos os. Vi har skåret fordyrende mellemled væk, og sender varerne direkte fra producenten. 

Gør idéer til virkelighed

Vi bruger kundernes input til, i samarbejde med producenten, at udvikle nyskabende værktøjs- og kemiprodukter, som løser præcis de opgaver de står med hver dag.

Kvalitet for pengene

Med direkte kontakt til udviklingsafdelingerne hos producenterne, kan du altid forvente nye produkter du ikke har set før, i en kvalitet vi kan stå inde for - uden at det koster en formue.

Innos Tools booking afdeling - vi ringer op før vi besøger kunderne

Vi ringer

Vi kontakter dagligt nye og eksisterende kunder og aftaler tid til en kort præsentation af produkter og nyheder. Så ved vi du har tid, og at vi ikke forstyrrer.

Mission, vision og værdier

mission

Gennem vores nytænkende kvalitetsprodukter, personlig vejledning og vores tidsbesparende koncepter, skaber vi innovative kvalitetsløsninger, der giver vores kunder værdi og økonomisk gevinst.

Vi vil kontinuerligt udvikle vores forretning, gøre os umage og forbedre os, så vi kan nå ud til endnu flere kunder, og fortsat være den professionelle samarbejdspartner inden for værktøj, kemi og arbejdstøj, som kunderne glæder sig til at få besøg af.

Vision

Værdier

Innovation og nytænkning

Innovation og nytænkning er grundstenen for alt hvad vi gør hos Innos Tools. Vi vil være først med nyheder, og løse vores kunders problemstillinger på nye, kreative måder.

ikon innovation og nytænkning

Nærværende og oplysende

Vi vil være en nærværende samarbejdspartner, og gennem vores koncept sikre at alle vores kunder får den rette professionelle vejledning.

Ikon nærværende og oplysende

Høj kvalitet og god service

Vores produkter skal være synonym med høj kvalitet, kombineret med et højt serviceniveau både før og efter salget.
Vi vil være en samarbejdspartner, som kunderne kan regne med.

Ikon høj kvalitet og god service

Bliv kontaktet

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.