Om Innos tools

Hos Innos Tools udvikler og forhandler vi:

   >>    Værktøj, som løser specielle opgaver på en ny måde, og som ofte sparer tid i dagligdagen.
   >>    Kemiprodukter, som er udviklet til at give det mest effektive resultat.
   >>    Arbejdsbeklædning, som både er funktionelt og smart.

Vores konsulenter besøger hver dag kunder i hele landet for at fremvise vores brede sortiment af hhv. værktøj og kemi samt arbejdstøj og fodtøj.
Når vi besøger dig, har vi de fleste af vores varer med i bilen. På den måde kan du se og teste produkterne af inden køb.

Sammen med vores specialværktøj og innovative kemiprodukter fører vi en lang række gængse værktøjs- og forbrugsvarer. Her har vi fokus på at være skarpe på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du handler værktøj og kemi, mener vi, at du skal have haft lejlighed til at afprøve produktet, inden du køber det. Konsulenterne har et indgående kendskab til alle vores produkter, og de kan derfor indgå i en kvalificeret dialog med dig om, hvordan du får mest ud af det værktøj og arbejdstøj, du køber hos os. Sammen med kontoret sikrer vi, at du opnår den pallette af værktøj og arbejdsbeklædning, som du har brug for i din virksomhed.

Vores team af mødebookere udgør en central del af vores koncept. Vi kontakter hver dag nye og eksisterende kunder forud for besøget for at sikre, at vi ikke er i vejen – så simpelt kan det siges.

Vi vil rigtig gerne besøge dig for at præsentere vores produkter. Hvis du har travlt eller ikke er i huset den pågældende dag, hvor konsulenten er i byen, er et besøg mere til ulejlighed end gavn. Derfor ringer vi til dig i forvejen.

Vil du gerne have besøg af en af vores arbejdstøjs- og eller værktøjskonsulenter? Udfyld formularen her, og så ringer vi dig op.

Innos foam cleaner på lageret - levering direkte fra producent

Direkte fra producenten

Som kunde får du mere for pengene, når du handler værktøj og kemi hos os. Vi har skåret fordyrende mellemled væk og sender varerne direkte fra producenten. 

Gør idéer til virkelighed

Vi bruger vores kunders input til, i samarbejde med producenten, at udvikle nyskabende værktøjs- og kemiprodukter, som løser præcis de opgaver, du står med hver dag.

Kvalitet for pengene

Med direkte kontakt til udviklingsafdelingerne hos vores producenter kan du altid forvente nye produkter, du ikke har set før, i en kvalitet, vi kan stå inde for, uden at det koster en formue.

Innos Tools booking afdeling - vi ringer op før vi besøger kunderne

Vi ringer

Vi kontakter dagligt nye og eksisterende kunder for at aftale tid til en kort præsentation af vores produkter og nyheder. Så ved vi, at du har tid, og at vi ikke forstyrrer.

Mission, vision og værdier

mission

Gennem vores nytænkende kvalitetsprodukter, personlig vejledning og vores tidsbesparende koncept skaber vi innovative kvalitetsløsninger, der skaber værdi og økonomisk gevinst hos vores kunder.

Vi vil kontinuerligt udvikle vores forretning, gøre os umage og forbedre os, så vi kan nå ud til endnu flere kunder og fortsat være den professionelle samarbejdspartner inden for værktøj, kemi og arbejdstøj, som kunderne glæder sig til at få besøg af.

Vision

Værdier

Innovation og nytænkning

Innovation og nytænkning er grundstenen for alt, hvad vi gør hos Innos Tools. Vi vil være først med nyheder og løse vores kunders problemstillinger på nye, kreative måder.

ikon innovation og nytænkning

Nærværende og oplysende

Vi vil være en nærværende samarbejdspartner og gennem vores koncept sikre, at alle vores kunder får den rette, professionelle vejledning.

Ikon nærværende og oplysende

Høj kvalitet og god service

Vores produkter skal være synonym med høj kvalitet. Dette kombineret med et højt serviceniveau både før og efter salget. Vi vil være en samarbejdspartner, som kunderne kan regne med.

Ikon høj kvalitet og god service

Bliv kontaktet

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.