– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Om Innos

VI UDVIKLER OG FORHANDLER

Værktøj, som løser specielle opgaver på en ny måde, og som sparer tid i dagligdagen. Kemiprodukter, som er udviklet til at give det mest effektive resultat. Arbejdsbeklædning, som både er funktionelt og smart.

KEMI

VÆRKTØJ

ARBEJDSTØJ

VÆRKTØJ

KEMI

ARBEJDSTØJ

Vores konsulenter besøger hver dag kunder i hele landet for at fremvise vores brede sortiment af hhv. værktøj og kemi samt arbejdstøj og fodtøj. Når vi besøger dig, har vi de fleste af vores varer med i bilen. På den måde kan du se og teste produkterne inden køb.

Sammen med vores specialværktøj og innovative kemiprodukter fører vi en lang række gængse værktøjs- og forbrugsvarer. Her har vi fokus på at være skarpe på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du handler værktøj og kemi, mener vi, at du skal have haft lejlighed til at afprøve produktet, inden du køber det. Konsulenterne har et indgående kendskab til alle vores produkter, og de kan derfor indgå i en kvalificeret dialog med dig om, hvordan du får mest ud af det værktøj og arbejdstøj, du køber hos os.

Sammen med kontoret sikrer vi, at du opnår den pallette af værktøj og arbejdsbeklædning, som du har brug for i din virksomhed.

Vores team af mødebookere udgør en central del af vores koncept. Vi kontakter hver dag nye og eksisterende kunder forud for besøget for at sikre, at vi ikke er i vejen – så simpelt kan det siges.

Vi vil rigtig gerne besøge dig for at præsentere vores produkter. Hvis du har travlt eller ikke er i huset den pågældende dag, hvor konsulenten er i byen, er et besøg mere til ulejlighed end gavn. Derfor ringer vi til dig i forvejen.

Vil du gerne have besøg af en af vores arbejdstøjs- og eller værktøjskonsulenter? Udfyld formularen her, og så ringer vi dig op

MISSION,VISION & VÆRDIER

mål 3 png
MISSION

Gennem vores nytænkende kvalitetsprodukter, personlig vejledning og vores tidsbesparende koncept skaber vi innovative kvalitetsløsninger, der skaber værdi og økonomisk gevinst hos vores kunder.

MISSION
kiggert 3
VISION

Vi vil kontinuerligt udvikle vores forretning, gøre os umage og forbedre os, så vi kan nå ud til endnu flere kunder og fortsat være den professionelle samarbejdspartner indenfor værktøj, kemi og arbejdstøj, som kunderne glæder sig til at få besøg af.

VISION
hjerne 3
VÆRDIER

Innovation og nytænkning

Innovation og nytænkning er grundstenen for alt, hvad vi gør hos Innos Tools. Vi vil være først med nyheder og løse vores kunders problemstillinger på nye, kreative måder.

Nærværende og oplysende

Vi vil være en nærværende samarbejdspartner og gennem vores koncept sikre, at alle vores kunder får den rette, professionelle vejledning.

Menneske til menneske

Hos Innos Tools ApS værdsætter vi professionelle relationer, kommunikation og gensidig respekt. Vi er mere end blot en leverandør, vi er en partner der vil gå den ekstra mil, for at kunne bistå vores kunder i deres målsætninger.

Derfor er Innos Tools ApS meget mere end de eksperter på værktøj og arbejdstøj, der trofast betjener vores kunder hver eneste dag med et genkendeligt smil på læben. Vi består også af et komplet bagland med ekspertise i kundeservice, økonomi, booking, marketing, logistik, reklamation og meget mere.

Vi tror på, at hvis vi står sammen og opnår teamfølelsen, så er vi langt bedre rustet til markedet.

Høj kvalitet og god service

Vores produkter skal være synonym med høj kvalitet. Dette kombineret med et højt serviceniveau både før og efter salget. Vi vil være en samarbejdspartner, som kunderne kan regne med.

VÆRDIER

MØD TEAMET

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.