– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Kneel-it – reducer dine smerter i lænd og knæ!

Innos Tools var på besøg på Dansk Gulvlægger Forenings årsmøde i Rørvig. Her viste vi vores helt nye og revolutionerende knæpudevogn Kneel-it, som kan aflaste mange skader på lænd og knæ der sker hvert år i bla. gulvlæggerbranchen.

Gulvlæggere, tømrere, elektrikere, murere, fliselæggere og mange andre brancher har samme problem med, at deres medarbejdere pådrager sig arbejdsskader og relaterede sygdomme som konsekvens af dårlige og vedvarende arbejdsstillinger i lav højde.

Derfor blev vi af 3F inviteret til at vise hvordan knæpudevognen kan aflaste deres medlemmers lænd, knæ og led og forhåbentlig give dem flere år på arbejdsmarkedet, spare sygedage og dermed rigtige mange penge i det lange løb.

Sammen med Forhandlingssekretær Svend-Aage Poulsen, Kim Kvist Andersen og de mange fremmødte medlemmer var der dejligt højt humør, masser af spørgsmål og ikke mindst glæde over at der er kommet et nyt hjælpemiddel der kan give en bedre og mere effektiv hverdag for den enkelte person.

”Jeg havde jo afprøvet Kneel-it før i dag og selv i mindre lejligheder er den nem at komme rundt med, arbejdskomforten er væsentlig forbedret og så kunne jeg lægge ½ lejlighed ekstra på en dag”
 Kim, Landsbrancheklubben for gulvlæggere

Og netop øget effektivitet og færre belastninger på kroppen er en af de essentielle egenskaber Kneel-it bidrager med.

Skal du også investere i din og (ikke mindst) dine medarbejders helbred – og skabe god økonomi ved færre sygemeldinger og derved overholde deadlines?

kontakt os for en gratis demo – vores salgskonsulenter kører rundt i hele Danmark og kommer lige præcis hvor du er den enkelte dag.

Ellers kig ind på www.innoseurope.dk og læs meget mere og se hvordan den reducerer og forebygger dine smerter i knæ og lænd.

Del historie

Du kan også lide

Kneel-it – reducer dine smerter i lænd og knæ!

Innos Tools var på besøg på Dansk Gulvlægger Forenings årsmøde i Rørvig. Her viste vi vores helt nye og revolutionerende knæpudevogn Kneel-it, som kan aflaste ...
Læs mere →

Bekæmp smittespredning på berøringsflader

Nyt produkt til overfladedesinfektion på alle typer overflader og materialer Med vores nye elektriske overfladedesinfektionsspray (herefter EODS) er det let som en leg at bekæmpe ...
Læs mere →
Abonnementsløsning på hånddesinfektion - Innos Tools desinfektionsvæske inkl. én automatisk dispenser og stander

Abonnement på hånddesinfektion

Nu er det muligt at få abonnement på hånddesinfektion:For at gøre det så nemt for vores kunder som muligt, har vi skabt to forskellige abonnementsløsninger ...
Læs mere →
G-FORM knæpuder til professionelle håndværkere med knæliggende arbejde. Lette og fleksible knæpuder.

NYHED: Knæpuder fra G-FORM

Måske kender du dem fra sportsverdenen, hvor de er elskede af professionelle? Men G-FORM er ikke kun beskyttelsesudstyr til fodboldspillere og mountainbikere. G-FORM knæpuder er ...
Læs mere →
Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.