– Innovative kvalitetsløsninger til professionelle

Desinfektion af hænder i alle størrelser

Ekstra håndhygiejne i børnehøjde

 

Elev ved Vejen Friskole desinficerer sine hænder ved hjælp af Innos Hånddesinfektion og Innos Automatiske Dispenser

Desinfektion af hænder:

30 automatiske dispensere med hånddesinfektion hjælper elever og lærere på Vejen Friskole og Børnehave med at begrænse smitte.

Hos Vejen Friskole og Børnehave er der stor fokus på at skabe de bedste og sikreste rammer for børn, deres forældre og for lærere samt pædagoger.

Ifølge skoleleder Lars Friis ydes der en stor indsats af både elever og lærere for at følge alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer: 

”Vi har fuld fokus på ekstra håndvask med sæbe, som elever og lærere skal gøre hver anden time, samt hver gang de går ind på skolen”.

Vejen Friskole har 190 elever, hvoraf de 110 er i skole nu. Eleverne fra 6. – 9. klasse hjemmeundervises.


Gør mere end forlangt

Fra start er sundhedsstyrelsens retningslinjer blevet fulgt til punkt og prikke. Hos Friskolen har man dog valgt at gå endnu længere, for at sikre at børnehavebørn og elever beskyttes mod smitte med Covid-19.

Vejen Friskole har opsat 30 automatiske dispensere med hånddesinfektion.

”Dispenserne er placeret strategisk ift. hvor børnene ofte passerer: Ved skolens indgange, toiletter og ved klasselokaler. På den måde sikres det, at der er mulighed for at desinficere hænderne, når man bevæger sig rundt på skolen. Derved undgås det, at evt. virus spredes mellem lokalerne.” forklarer Lars Friis, og uddyber: ”Med så mange ekstra dispensere til hånddesinfektion gør vi meget mere end forlangt fra myndighedernes side”.

Opsætningen af dispensere til desinfektion startede allerede før påske. Vejen Friskole og Børnehave var tidligt ude, og reagerede med det samme, efter det blev meldt ud at skolerne igen kunne åbne. Det gjorde at skolen ved genåbningen i sidste uge var helt klar, og havde fået opsat alle 30 dispensere.

Dispenserne hjælper ifølge Lars Friis eleverne med at sikre god håndhygiejne gennem skoledagen: 

”Eleverne er gode til at huske at benytte dispenserne, det er nemt og hurtigt for dem.”

Børnene på Vejen Friskole udtrykker også, at de synes dispenserne er sjove at bruge. Det hjælper til, at de husker at få desinficeret hænderne.

En mulighed for at støtte lokal virksomhed

Vejen Friskole har fået leveret de 30 automatiske dispensere samt hånddesinfektion fra Innos Tools.

”Vi har valgt at investere i dispensere og hånddesinfektion fra Innos Tools. Det har vi gjort fordi produkterne lever op til kvalitetskravene til hånddesinfektion. Det er væsentligt at der er tale om automatiske dispensere, så elever og lærere ikke har berøring med dispenserne, hver gang de benytter dem. Samtidig gav det os mulighed for at støtte en lokal virksomhed.” udtaler Lars Friis.

Hos Innos Tools er vi også glade for at kunne støtte den lokale skole i deres kamp mod smittespredning.

Priserne presses op

Markedet for hånddesinfektion er fortsat presset af stor efterspørgsel.

Jan Søndergaard, direktør for Innos Tools udtaler:

”Både dispensere og hånddesinfektion er meget efterspurgte produkter lige nu. Vi forsøger løbende at skaffe så meget hånddesinfektion, og så mange dispensere som muligt. Den store efterspørgsel i hele verden gør desværre også at priserne på markedet generelt bliver presset op. Derfor kan det være svært at skaffe varerne hjem til en fair pris. For tiden kan vi sælge alle de værnemidler, som vi overhovedet kan skaffe.

Hos Innos Tools har vi dog haft en klar indstilling fra starten. Det skal nemlig ikke gå ud over kunderne, at markedet er presset: 

Vi vil på ingen måde lukrere på den nuværende situation Covid-19 har bragt os i. Vi har fra starten sat en lav pris på både vores dispensere og hånddesinfektion som er fast uanset mængde.” forklarer Jan Søndergaard og fortsætter: ”Vores avance ligger under normalen. Vi vil gerne fokusere på, at vi sammen skal igennem krisen, og vi skal kunne være os selv bekendt, når vi igen er kommet på den anden side.”

Tryghed er nøglen

Selvom markedet for værnemidler er presset, er Vejen Friskole alligevel kommet i mål. De har sikret at alle, der har deres gang på skolen, har adgang til både at kunne vaske og desinficere hænderne.

Det er målet at gøre dagligdagen så tryg som muligt for alle, der har tilknytning til skolen. Hos Vejen Friskole vil man forsat arbejde for, at børnene trygt kan komme i skole og børnehave. Også når det betyder at man skal vedtage tiltag, der rækker ud over Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Selv efter Covid-19 vil Friskolen i Vejen forsat have desinfektionsdispensere fremme. 

”Det er vigtigt at vi tager det gode, som vi har lært af Covid-19, med os: Det er godt for børnene at lære om god håndhygiejne.” afslutter Lars Friis.

Vil du vide mere? Læs flere erfaringer med Innos Hånddesinfektion og find alle detaljer om produkterne fra denne artikel: 

Desinfektion: Innos automatisk dispenser til hånddesinfektion på Vejen Friskole
Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produkter, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

VI går forrest!
- VIL DU MED?

Hos Innos Tools går vi altid forrest for at finde innovative løsninger til alle industrier.
Tilmeld dig nu og få de nyeste tools før din konkurrent!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.